Magánrendelés

Professzionális segítség nyugodt környezetben

Miért ajánlom magánrendelésem?

Nunc luctus in metus eget fringilla. Aliquam sed justo ligula. Vestibulum nibh erat, pellentesque ut laoreet vitae.

Diszkrét

Rendelésem kizárólag előjegyzés alapján működik. A megadott időpontban más páciens nem várható.

Megfelelő idő áll rendelkezésünkre

Az előjegyzéseket úgy adom, hogy elég időt biztosítsak pácienseim meghallgatására, és az alkalmazott terápiás módszerhez. Ez egyedileg változó lehet. Ezért nem tud online időpont foglalón keresztül időpontot kérni. Az órákat pácienseim igénye alapján osztom.

Személyre szabott, megosztott döntéshozatal

A kezelés kiválasztásában pácienseim személyes panaszai, igényei döntenek. Gyógyszeres kezelésben több évtizedes tapasztalatom van. Pszichoterápiás képzettséggel rendelkezem autogén tréningből, pár- és családterápiából, kognitív-viselkedésterápiából, sématerápiából és EMDR-terápiából. A megfelelő kezelés kiválasztásában tájékoztatom pácienseimet az adott probléma kezelésének lehetséges módjairól, és preferenciáik alapján közösen döntünk a kezelés módjáról.

Hitelesség

Őszintén tájékoztatom pácienseimet a problémáról, a kezelés lényegéről, annak kereteiről (várható időtartam, ülések száma, gyakorisága, módszere, én és páciensem feladatai illetve felelőssége a kezelés során). Mentális betegségek esetén korrekt tájékoztatást adok a betegség lényegéről, tüneteiről, várható kórlefolyásáról.Tájékoztatom, arról is, ha más jellegű segítségre van szükségük, vagy nem tudok problémájuk megoldásában segíteni.

Kérdése van?

Hívjon vagy keressen emailben a további részletekkel kapcsolatban!